dilluns, 7 de febrer del 2011

Decennals 2011

Doncs SI!!! ja ho tenim fet!!

El passat dia 5 vam anar a Valls a participar, de la millor manera que sabem fer, de les seves Festes Decennals que va ser amb una esplèndida exhibició de la Colla Roure.
No sense uns petits problemes de localització i d'horaris per fi la Roure va arribar al restaurant "El Calçot" a on vam ser convocats a les 10.00 per degustar un excel.lent esmorzar de Mongetes amb botifarra, postres i cafès per tal d'agafar les forces necessaries per la posterior exhibició.




Un cop finalitzat l'esmorzar ens vam dirigir totes les colles amb caravana fins "El Kursal" amb la intenció de canviar-nos el més aviat possible per dirigir-nos a la Pça. del Pati i iniciar la ballada, fita que tampoc va sortir tal i com s'esperava en un primer moment al no tenir les claus que obrien les reixes del recinte.
Això si, un cop oberta la porta ja tot va anar seguit...les colles ens vam canviar, ens vam preparar i ens vam dirigir cap a la plaça del Pati a on ens esperava una posada en escena excepcional. Un gran muntatge de llums van guarnir la plaça, llàstima que no s'hagués pogut fer la ballada de nit perquè realment hauria pogut ser molt maco.

Amb la Cobla Els Montgrins iniciavem el galop d'entrada de les colles participants. La Roure vam sortir gairebé al final just davant de la Colla Bell Esplai que feia 10 anys que no sortia. Enhorabona Bell Esplai i esperem veure-us a molts concursos aquesta temporada.

Finalment vam començar les ballades d'exhibició. Les colles Mare Nostrum, Violetes del Bosc, Maig i Tarragona Dansa van obrir les tandes interpretant la sardana l'Amic Frederic amb Punts Lliures.

Després d'una sardana per tot el públic assitent vam fer les nostres ballades combinant una sardana pel públic i una per les colles. Fins a ballar tres sardanes.

Finalment, amb la de germanor es va estrenar la sardana "Decennals 2011" d'Alfred Abad, membre de la Tarragona Dansa. Una sardana molt maca i balladora que desde d'aqui el felicitem per aquesta composició.


I per acabar agraïriem i felicitariem els amics de Valls que gràcies a la seva amistat i confiança ens van fer passar un bon dia en companyia dels amics i de la familia sardanista que sempre és molt satisfactori.

Esperem doncs que en aquest inici de les nostres activitats vagi acompanyat de varies sortides durant tot l'any!

dijous, 3 de febrer del 2011

Tornem a Valls


A punt de començar una nova temporada de concursos a on esperem sortir a uns quants estrenem l'any tal i com el vam acabar...ballant a Valls.
El proper dissabte dia 05 de febrer a la 13.00 ens trobareu a la Pça. del Pati a on farem una trobada juntament amb les colles sardanistes MARE NOSTRUM,VIOLETES DEL BOSC,TARRAGONA DANSA,MAIG,DANSAIRES DEL PENEDES i BELL ESPLAI per tal de posar el nostre granet de sorra als actes de les Festes Decennals que es celebra en aquesta Vila. La trobada serà amanitzada per la cobla Montgrins.

No cal dir que tots i cadascú de vosaltres esteu convidats a acompanyar-nos en aquest dia a on esperem i confiem recordar-lo com a minim els propers 10 anys fins que tornin a arribar les Decennals del 2021.

Us hi esperem!!!