dimarts, 25 d’octubre del 2011

Exhibició a Mollet










Mentre esperem tornar a participar del concurs de Valls el proper diumenge 6 de novembre, la Colla Sardanista Roure va col·laborar el passat diumenge 23 d’octubre a la Diada del Soci que organitza Tradicions i Costums de Mollet del Vallès.
La diada va començar a les 12.00 amb una missa sardanista a l’església de Sant Vicenç d’aquesta localitat.
Durant l’ofertori i un cop feta la nostra presentació, vam ballar a l’altar acompanyats per la Cobla Ciutat de Terrassa que ens va interpretar la sardana “Ja tenim la Moreneta” de Joaquim Soms.










Posteriorment a la nostra actuació, la missa va continuar normalment on la cobla va interpretar el “El cant dels ocelles” durant la comunió i durant la benedicció ens van acompanyar novament interpretant la sardana “És la Moreneta” d’Antoni Carceller que va donar peu a que tots els presents ens puguessin acompanyar ballant-la dins l’església.



Finalment, com a acte de clausura es va finalitzar la missa i vam sortir a les notes del Virolai.
Un cop fóra de l’església la colla vam acompanyar amb cercavila el President de l’organització, el senyor Jaume Bosch fins a la Pça. Catalunya a on la Cobla Ciutat de Terrassa, novament , va oferir una audició interpretant peces com Tres Violes de David Estanyol, l’Encís del Ripollet de Josep Coll o la Colla dels Setze de Francesc Mas Ros.














La nostra participació va concloure ballant les sardanes Trini Gentil de Josep Saderra i finalment, la sardana Joliua Parella del també Josep Coll.



Un cop finalitzada l’actuació del mati, l’organització ja esperava reprendre les activitats per la tarda amb una nova audició per part de la Cobla Ciutat de Terrassa.


Felicitem Tradicions i Costums per la seva diada del Soci i que segueixin cada any amb la mateixa il·lusió.