diumenge, 16 de març del 2008

Els millors moments de la festa de la colla

Ja sabeu que jo faig els posts no oficials, del blog no oficial de la colla... i per això volia destacar els moments estel·lars de la nit...

Després del comentari tan bonic que ens van fer en el post del Delta, volíem posar una foto una mica més decent nostre perquè semblés una mica menys mentida del que sembla ara amb la foto que hi ha (massa més no, ja sabem que ens miren amb bons ulls). I unes hores més tard amb uns atacs de riure pel mig, no ho vam aconseguir...


L’altre moment a destacar és les condecoracions. Molt emotiu! En primer lloc, els aglans ens van donar una gran sorpresa als “trentagenarios”, i ens van regalar els “patitos” que estem a punt de perdre.

I per altre, les mencions d’honor a les persones que ja porten anys a la colla... la Enri en suma 40 ja! La Núria 11 (sí, sí, ara no explicarem perquè és 11 i no 10); i en JLP i en Ruche, 10.



Finalment, també vam poder assistir al testimoniatge que ens va oferir l’Albertillo, al prometre’ns que estudiaria mooooolt a partir d’ara (ja ho saps, pobre de tu que no ho facis).

Ruche, ara ja pots fer la versió oficial! ;-)

Petons,

Neus

2 comentaris:

N ha dit...

Ara falta el "making off" i les fotos de +18 jajajajajaja

Unknown ha dit...

Osti, jo vaig fer poques fotos i crec que el meu post encara serà menys oficial que el teu.
Per cert a l'inici del post t'has fet un petit garbuix o la frase es molt densa en contingut...
Bones festes