dilluns, 12 de maig del 2008

Concurs de revesses de la Roure entre "bambalines"

Doncs si, el meu post seran algunes fotos que no expliquen el concurs en si, sinó coses que qui va venir a gaudir-ne, no va veure: l'ambient darrera l'escenari, algunes fotos del sopar posterior...

Els bioritmos junts de nou amagueu les criatures

Uf la Lidi no sé si sap on s'ha ficat

Crec que es el primer cop que surt la Núria (la de l'esquerra evidentment)que és de les que més comentaris aporta a aquest blog

(Neus es la millor de les 3 males fotos que vam fer, però si vols la pots borrar)

També des d'aquí volia aprofitar per a felicitar a l'Enri per als seus 40 anys com a dansaire a la colla amb un fragment de la cançó que li va dedicar en Carles Santiago (no es sent gaire bé, que hi farem).



Com que gravar i cantar m'era difícil, us ensenyo imatge del text de la tonada que es va repartir entre el públic, si hi afegiu la música del "Clavelitos" la podeu cantar a casa facilment.


Fins a la propera que espero que siguin fotos del concurs que fem el proper cap de setmana a Gironella o un post més seriós del que va ser el concurs de revesses del cap de setmana passat.

Bones festes !!!!

3 comentaris:

N ha dit...

Yeaaaah!!!

Jejejeje com veus ja estava esperant el post, aixi que fare l'honor al titol de seguir siguent la comentarista nº1.

En el post de la festa de la colla surto a alguna foto de lluny.. ai ai que ja estic fitxada, jejejeje fins ara (que jo sapiga) no sortia enlloc. Ara no parare de firmar autografs jajajajaja

I com sempre i per no variar, botella en mano (que vale mas que ciento volando).

Aupa!!

Anònim ha dit...

Felicitem a la punki per la seva entrada estal·lar al blog! Felicitem a la Enri per aguantar heroicament a dalt de l'escenari i no sortir corrent. Felicitem als reporters entre "bambalines" per deixar veure alguns secrets. I felicitem a la Gemma per ser el seu primer concurs de reversses de la colla en la que està present (l'any passat hi va estar però d'una altra manera).

Això sí, Roger, tu i jo em sembla que això de les fotos no se'ns dóna massa bé! n'hi una de bona!!!!

Ptns,

neus

Anònim ha dit...

Nuria! Quina il.lusio trobar-te per aqui! Soc Jaime, ex-company de Musicologia a la UAB. Te'n recordes de mi? Com va la vida?

Jaime
jaimer72@hotmail.com