dimarts, 13 de maig del 2008

El post serio!!!

Hola a tothom,

Primer de tot si en Roger m'ho permet faré el post serio del que va ser el concurs de revesses de la colla.

Abans però volia aprofitar per felicitar també a l'Enriqueta per aquests 40 anys a la colla. Un gran exemple a seguir.

Referent al concurs no podem deixar de felicitar a totes les persones que van estar presents al llarg de tota la tarda, revessaires, cobla, públic, colla en general i agraïr a totes les persones que amb la seva aportació van ajudar a tenir un bona col.lecció de trofeus preciosos.

(a la foto podem apreciar el remei d'or símbol del nostre concurs)

Del concurs podem dir en general que tret d'un petit imprevist amb l'equip de sò, que al moment de la veritat no funcionava bé, va sortir molt bé. Bones revesses aportades per diversos compositors que cada any aporten el seu granet de sorra al nostre concurs, entre ells la Núria Sallés que sempre és d'agraïr la seva participació.

Destacar el gran nombre de participants, uns 50. S'ha de dir i la gent que és habitual als concursos ho sap que no és gens normal aquest gran nombre de participants. Normalment són menys.

I també comentar que el públic en general va disfrutar de la reveporra (una prova que posem a l'abast de tothom on han d'encertar el nombre de revessaires que treuran cada revessa).

Això serien els trets més importants del que va ser tarda del dissabte molt passada per aigua.

Tot i així no estaria de més comentar una petita anècdota del concurs:

"En un moment de la tarda en Sr. Santiago va comentar a tots els assistents que la cobla decidia fer una vaga i no tocar la revessa. Per sort teniem un equip d'experts musicals disposats a suplir l'absència de la cobla.

Bé...què dir de l'actuació d'aquests músics...goig en feien...ara tocar música el que s'enten i coneixem com a música...només direm que sort que la cobla va decidir tornar i acabar al concurs perquè si no crec que els revessaires no ens ho haurien perdonat. (De totes maneres estaven molt guapos)"

De moment això seria una mica la tarda del dissabte. Agraïr un cop més a tothom i recordar que la colla ballarà el proper dissabte a Gironella. Ens trobem allà!!!

Un petó i una abraçada a tothom!!!

Meritxell





4 comentaris:

Unknown ha dit...

Així m'agrada que algú faci un post mig seriós.

Ens veiem !!!

Anònim ha dit...

Eh!!!! Protesto pel comentari en respecte als músics suplents!!!! Van fer una gran actuació! De fet, ja ens estan trucant per fer bolos per tot Catalunya!!!!

:-)

N ha dit...

Musics suplents?? voldras dir ESQUIROOOOLS!!!! jajajajajaja

Anònim ha dit...

Teniu raó, vau feu una actuació esplèndida! Llàstima del flabiolaire i del contrabaix que es notava que eren inexperts en el tema. La resta vau clavar l'actuació!!!

Meritxell