divendres, 5 de setembre del 2008






Hola Colla, com ha anat l'estiu? Nosaltres fent de papis per Vilanova. Només hem anat a Sort 8 dies. Volíem trobar aire fresc i vam trobar mooooooooolta Caloooooooooooor!!!!!!!!!

La Gemma s'ho ha passat pipa. Està feta un bitxo. Us enviem fotos perquè la veieu. També us n'envio unes que li vam fer per Festa Major. Fins aviat.


Per cert, Meri i Jaume Moltes Felicitats. Teniu un nen molt maco. Disfruteu-lo que creixen de seguida. Sembla ahir que va néixer la Gemma i ja té 8 mesos i mig. Un petó de part dels 3.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

8,5 mesos ? Segur que no ens enredeu i ja té l'any ? Es que trobo que està molt gran. Mira que ficar-la dins de la maleta per no pagar el viatge d'autobús de la Gemma. Ho trobo molt fort jejeje. M'alegro que us hagi anat bé,

Ens veiem aviat
Ruche

Anònim ha dit...

Sí que està gran, sí! I guapíssima.

Ara, estic d'acord amb en Roger, què fort això de posar-la a la maleta!!!jajajajaja Sí és que ja ho diuen que hi ha crisi... (i ara no és la del Lluís ;-)

Petons!

Neus

Anònim ha dit...

està molt guapa, felicitats!!

pto,

meritxell

Anònim ha dit...

Que diuen de crisi!!!!

Si es que ja ho deia jo que no podiem anar pas bé.
Està enorme i maquissima!!!!! I també estic dacord amb en Roger... mira que ficar-la dins la maleta per estalviar-se un passatge... si es que...
Gemma, fes cas al tiet lluis, no et deixis enredar, eh? jejeje
Fins aviat!!!
Petonets family