dilluns, 7 de gener del 2008

Reis de la colla

Aquest any els Reis, tant dels nois com de les noies molt bé !!! (Tot i que la bondat dels regals dels regals dels nois l'hauran de jutjar les noies)

Ja fa una pila d'anys que a la Roure les noies fan regals fets a mà als nois per als nois de la colla i l'inrevés. Dir també que actualment s'ha disminuït el volum de regals ja que abans era una bogeria de regals (havíem arribat a fer 12 regals). Actualment es tracta de fer 3 regals i un calendari.

Jutgeu segons el meu criteri l'alta qualitat dels regals d'aquest 2008:



Regals de les noies als nois (d'esquerra a dreta): Un delicat i preciós porta-DVDs de fusta i bales (caniques que ningú pensi en res dolent), un portallapissos (falten els penjolls que complementaven el regal que no surten a la foto), un magnífic calendari pujadet de to on les noies de la colla llueixen molt i un arxivador de paret.



Regals del nois a les noies (d'esquerra dreta i de davant a darrera): Un mirall personalitzat (en aquest cas, qui creieu que es la noia més surrealista de la colla?... doncs l'Anna per supossat), una espelma decorada amb motius de roure amb un peu fet de pinces, un episodi especial de Polònia realitzat pels nois de la colla (amb un gag que espero veure penjat aviat al youtube), un calendari amb pissarra imantat ideal per a penjar a superfícies metàl·liques, acompanyat d'un guix i un esborrador clauer.

Lo dit, tot productes de primeríssima qualitat que no podrà trobar a les tendes, dels que només podrà gaudir ara si truca al telèfon que veurà en pantalla i si truca ara rebrà de regal... ai vull dir, només podreu gaudir-ne si us feu de la nostra colla de sardanes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tothom!

Bé, després d'un parell d'anys de no participar en aquesta moguda dels reis, ho he tornat a fer aquest any i la veritat és que voldria felicitar als nois pels magnifics regals que ens van fer. Vaig trobar que tots eren de molt bon gust i que els hi van quedar molt bé, ENHORABONA.

Recomano a les noies que per algún motiu no han tingut temps de veure l'especial polònia que ho facin...NO TÉ DESPERDICI. A mi especialment em va agradar molt l'últim gag! BONISSIM

Petons per tothom!

Meritxell

Colla Roure ha dit...

Ostres, ostres, ostres...
I tant que si, uns regals de primerissima qualitat, per suposat, tant de noies com de nois.
Els nois, seguim amb la nostra psoducció cinematogràfica (ep!! d'aquí a guionistes eh?).
Lo important, de tot plegat, no és el producte, penso jo, sinó el conjunt, és a dir, tot el procés d'elaboració dels regals, amb els materials, i el que és més important i que s'ha de valorar en aquesta activitat de la colla, el compartir amb els amics de colla, moments de dicats a fer coses junts a part de ballar sardanes. De fet, és una de les activitats que fem que, personalment, magrada moltíssim de fer.
Bé, felicito també a les noies, que aquest any, ole! amb el seus regals (no és peloteo)
Bones a tots/es, i un petó ben fort!!

Lluís

Unknown ha dit...

Ho sento Lluís però fent proves al blog m'he carregat la rotllana tant xula que havies col·locat darrera el titol, si pots torna-la a col·locar.

Una salutació
Ruche

Colla Roure ha dit...

ai, ai, ai!!!

Bueno, la tornaré acolocar..., però, ets un crak!!! t'ha quedat molt chulo!!! i això de l'enquesta, això si que està guay!!!! Ara la poso

Lluís

Anònim ha dit...

Tota la raó, molt divertit l'especial Polònia! Ja se'ls veu que tenen fusta d'actors i guionistes!!!! (i comencem a tenir una bona col·lecció, per cerrrrrt!)