dimecres, 27 de febrer del 2008

Amposta 2008!

Primer de tot dir que la meva primera intenció era fer un post una miqueta irònic, però bé, he preferit portar-me bé. No se si és l’edat, que ja podria ser (menos risas) o que alguna cosa m’està canviant per dins que m’entendreix, perquè estic perdent facultats, jejeje.

Doncs res, semblava que no arribaria mai però el passat cap de setmana 22, 23 i 24 de febrer, vam realitzar la sortida tant esperada de la colla, a Amposta!

Arribada de divendres, després de sopar uns quants van començar a repartir el botí d’Igualada, jejeje. I tot jugant unes partides a cartes, aprofitant que el Salva es mantenia despert, van passar una bona estoneta.





Dissabte al matí vam començar a visitar el Delta. En aquest foto veieu un planell de, més o menys, totes les zones que vam visitar.








Si vas pel Delta hi ha moltes coses maques per veure, però es trist que el més maco que vegis hagi arribat des de Sant Vicenç i Castelldefels, respectivament. Mireu la foto i després jutgeu vosaltres mateixos, Jejeje (mini punto para el equipo de los chicos).





Però també, si tens Sort i Spot, Llavorsi, trobaràs la millor esquena de les colles sardanistes de Catalunya. Res a dir.


Després de dinar, on els més valents van provar els plats típics de la zona, i després d’una bona ruta en cotxe, tocava passejada per la platja.



A la nit es va afegir al grup la Cristina, el Curro i la Gemma, de la que podeu veure lo guapa que està. Aquí matarem el tema dissabte, millor acabar amb la foto dolça de la Gemma que amb les fotos de la nit, no???






Diumenge, esmorzar, viatge a un altre part del Delta, on vam utilitzar un Trasbordador on es va realitzar la següent foto.




Dinar i cap a casa, completant així un gran cap de setmana per aquesta zona.


Nota: Em sap greu pel post, però amb 10 minuts és tot el que he pogut fer. Podeu afegir, treure, modificar tot el que vulgueu.

Petons!!!

JLP


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Com ja li he comentat per altres mitjans al Jordi un molt bon post amb una bona selecció de fotos. No se de qui són però d'un gran fotògraf segur (la càmera es meva però la majoria de les fotos seleccionades, les va fer el Salva jejeje)

A veure si la Neus s'anima a fer un post amb les seves de fotos.

En resum un molt bon cap de setmana, per cert n'hem de fer d'altres perquè ens queden coses pendents (i no parlo de pràctiques sexuals ja d'enteneu)

Bones festes

Anònim ha dit...

Mini punto, no Jordi, un super punt has marcat amb el comentari. Ara que també et dic que et creixerà el nas!!! (per mi, és evident).

I Roger, a veure si demà tinc un momentet i en faig un! La veritat és que ha estat un bon cap de setmana!

Petons,

Neus