divendres, 29 de febrer del 2008

La veritat d'Amposta

En l’anterior post semblava una colla normal que anava a passar un cap de setmana normal al Delta de l’Ebre. Però sempre hi ha veritats ocultes. I sinó ho podeu comprovar amb els vostres propis ulls com es transforma la gent...

...la Lidi es va submergir en un procés de transformació per ser pescadora. Però el més graciós de la foto no és ella, sinó, què fa tanta gent mirant-la i rient?


...en Ruche es va transformar en un reporter (a més, a jutjar per la cara, un pèl xungo)



I les següents... jutgeu vosaltres mateixos...


Això sí, la Lidi ni a les fotos alienes perd ocasió de quedar moníiiiisima!!! (no com els del davant que fan una fila!)


I és clar, no podia faltar els que es pensessin que eren artistes del teatre o fins i tot de Bollywood!



En fi, que fins i tot n’hi ha de polifacètics i després de transformar-se diverses vegades, va veure que el futur és la política, i que, com que estem en campanya era el moment per fer-se el seu cartell electoral. I aquí està:

Ja veieu, si és que no es pot fiar dels que diuen que són sardanistes!

Petons,


Neus

dimecres, 27 de febrer del 2008

Amposta 2008!

Primer de tot dir que la meva primera intenció era fer un post una miqueta irònic, però bé, he preferit portar-me bé. No se si és l’edat, que ja podria ser (menos risas) o que alguna cosa m’està canviant per dins que m’entendreix, perquè estic perdent facultats, jejeje.

Doncs res, semblava que no arribaria mai però el passat cap de setmana 22, 23 i 24 de febrer, vam realitzar la sortida tant esperada de la colla, a Amposta!

Arribada de divendres, després de sopar uns quants van començar a repartir el botí d’Igualada, jejeje. I tot jugant unes partides a cartes, aprofitant que el Salva es mantenia despert, van passar una bona estoneta.





Dissabte al matí vam començar a visitar el Delta. En aquest foto veieu un planell de, més o menys, totes les zones que vam visitar.








Si vas pel Delta hi ha moltes coses maques per veure, però es trist que el més maco que vegis hagi arribat des de Sant Vicenç i Castelldefels, respectivament. Mireu la foto i després jutgeu vosaltres mateixos, Jejeje (mini punto para el equipo de los chicos).





Però també, si tens Sort i Spot, Llavorsi, trobaràs la millor esquena de les colles sardanistes de Catalunya. Res a dir.


Després de dinar, on els més valents van provar els plats típics de la zona, i després d’una bona ruta en cotxe, tocava passejada per la platja.



A la nit es va afegir al grup la Cristina, el Curro i la Gemma, de la que podeu veure lo guapa que està. Aquí matarem el tema dissabte, millor acabar amb la foto dolça de la Gemma que amb les fotos de la nit, no???






Diumenge, esmorzar, viatge a un altre part del Delta, on vam utilitzar un Trasbordador on es va realitzar la següent foto.




Dinar i cap a casa, completant així un gran cap de setmana per aquesta zona.


Nota: Em sap greu pel post, però amb 10 minuts és tot el que he pogut fer. Podeu afegir, treure, modificar tot el que vulgueu.

Petons!!!

JLP


diumenge, 17 de febrer del 2008

Aniversari de l'Isma

Tot i que no va ser una activitat pròpiament de la colla he volgut penjar aquestes fotos que vam fer ahir.

En primer lloc vam quedar per a sopar a l'italo-americà Frank's and Benny's (o com s'escrigui) a l'Heron City, un local insígnia del Salva, el Jordi i meu. No es res de l'altre món però el menjar es correcte i l'ambientació a l'americana esta força treballada. Aquí va la primera tongada de fotos:


Tot i el que pugui semblar en aquesta foto, el Salva va estar molt espavilat tota la nit. En aquesta foto també hi veiem a la Lola.

Feia temps que no veiem a la Mònica. El Jordi no es tant blanc com es veu a la foto. Crec que la meva gorra li queda millor a la Lidi que a mi.
I si m'agafa fred perquè la Lidi també porta la meva rebeca, sempre em puc tapar amb al xall de la Laia. És broma Lidi no tenia fred. (foto feta per la Lola, que "peazo de fotos saca tu mòvil", e introduïda a l'ordinador gràcies a una forquilla però sobretot als coneixements d'alta tecnologia del Salva jejeje)

Després ens vam dirigir cap a Vilassar per a celebrar l'aniversari de l'Isma, 25 anyets. Aquí el podeu veure en una foto "exercint" de DJ Wisma al Baobab de Vilassar.


A continuació les fotos més destacades de la festa (gairebé totes les que es van fer amb la meva càmera)


El Jordi molt ben acompanyat i el quartet de vestuari fosc amb una Salva crescut.

La Moni i la Lidi luciendo palmito


Fotos de grup

La millor parella de la disco i els Men in black en versió sardanista.

Comentaris:
- el jovent no es desmadra estan com cohibits xerran, aseguts..., vale potser no cal que facin el burro com jo, pero una mica de desinhibició...
- Al Baobab sembla que s'ho passin millor els 3 DJ's que no la gent.
- em va fer gracia tornar a veure tota la família Bustos Pujol (la veritat es que si la Judith no es presenta no l'hauria coneguda pas...)

La setmana vinent segur que penjarem un munt de fotos del Delta de l'Ebre. Si senyor els roureros ens n'anem a passar un cap de setmana al Delta oe oe oe oe !!!

M'ha quedat un post molt llarg... que hi farem

Bones festes !!!!

dijous, 14 de febrer del 2008

Diumenge a Vilanova

El diumenge vam anar tots els roureros a conèixer la filla de la Cristina i el Francesc, la Gemma. Us ensenyo un vídeo de l'efemèride, per que les fotos no em van quedar gaire bé



Espero que al Lluís que no li agraden els vídeos del youtube, no s'emprenyi per aquest de 12 segons. Cristina i Francesc vam passar una estona molt agradable i el berenar estava molt bo. Moltes gràcies per tot!!!

Alguns vam anar a dinar abans per Vilanova n'adjunto fotos també:




Un dia plenet !!!!

Bones festes !!!!

dimarts, 12 de febrer del 2008

5ens al futbol

Doncs bé, els arreplegats, un equip format per dansaires de la Roure, la Caliu, Blanca Espurna i Horitzó hem quedat 5ens.



Aquí teniu una foto dels que vam jugar l'últim partit, ho dic perquè en aquests partits amb nosaltres hi ha jugat molta més gent.

A per cert el total d'equips de la competició era de 6. A veure si l'any que ve quedem millor jeje

Dijous posaré fotos i videos de la Gemma i fotos nostres per Vilanova i la Geltrú

dissabte, 2 de febrer del 2008

Bhangra-Hey

Bones!!
Amb el títol de l'entrada, ja sabeu qui sóc, oi? Com que veig que esteu molt "puestos" amb el Bhangra i intentant introduir-lo dins el món de la Sardana (que per cert, he vist ara fa un momentet el reportatge de Nydia del 33, i penso que falten unes quantes coses. La meva pregunta és, d'on han tret aquest cinc joves? molt valor per part d'ells /es per dir segons què, però s'han quedat curts. Es podria criticar molt més i que la gent jove ens deixessin renovar els concursos, la metodologia del campionat, introduint innovacions i canvis que de ben segur, poden tenir més tirada que no seguin fent els concursos de sempre, antiquats però que van molt bé per a uns pocs, i molt malament per a molts).

Com deia, una innovació que podem fer els de la Roure, és crear punts lliures lligats al Bhangra, jejejeje, això en Roger i en Jordi ho dominen a la perfecció.

Un deixo la pàg. web del grup (jo encara que no surti a les fotos perquè la meva entrada al grup és molt recent, dues setmanes) així us feu una idea:

www.bhangra-hey.com

Apa doncs, un petó:

Lluís

divendres, 1 de febrer del 2008

Joves i sardanes

Us adjunto un video que va emetre el programa Nydia que potser ja heu vist i que ens toca, crec molt de prop. Es un reportatge una mica llarg de 10 minuts, sobre els joves i la sardana.



Per a tancar el post una pregunta: Creieu que aquest tipus de reportatge o la noticia que van dedicar a la Maig a un TN nit el dia d'Arenys ens ajuden arellançar-nos?